LETS Sint-Niklaas

5 juni: LETS-werkdag in Stekene

Leer je graag nieuwe letsers kennen? Vind je het fijn om samen de handen in elkaar te slaan? Zoek je een fijne activiteit om LETS-puntjes te verdienen? Kruis dan 5 juni zeker aan in je agenda. Want op zondag 5 juni komen we samen in Stekene (nabij Sint-Niklaas) om samen de tuin van één van onze letsers onder handen te nemen. Dit is hét moment om LETS te leren kennen en contacten te leggen. We maken er een fijne dag van en sluiten af met een kampvuur. Ervaring is zeker niet vereist. Iedereen is welkom. Neem contact op met Wouter via  woutervd@lets.vlaanderen of via 0479 299 450 voor meer info.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: