LETS Sint-Niklaas

24 februari 2024 Repair Café en Geefplein

met inschrijving nieuwe leden om 16 uur

Zaterdag 24 februari in de Broederschool (ingang via Kroonmolenstraat 8 in Sint-Niklaas) tussen 13 en 17 uur.

Heel wat leden steken daar de handen uit de mouwen, zomaar, zonder stafkes.

Repair Café: vrijwillige reparateurs helpen bij het herstellen van allerlei voorwerpen zoals kledij, elektrische apparaten, multimedia, meubels en fietsen… Je hoeft je niet op voorhand in te schrijven.

Wist je dat er zelfs een messenslijper is die met liefde en kunst voor het vak je messen, scharen en dergelijke terug scherp zet?

Bij aankomst met je voorwerp krijg je een volgnummer (per categorie). De vrijwilliger zal samen met jou bekijken of het nog te herstellen is. Zo ja: herstellingen die geen wisselstukken nodig hebben gebeuren onmiddellijk. Heb je wel iets nodig? Dan krijg je advies waar het te halen en kan je er evt. direct omgaan zodat je het met onze reparateur kan afwerken. Zo nee: helaas, dan moet je je voorwerp zelf terug meenemen om het naar het containerpark te brengen.

Ben je tevreden? Een vrije bijdrage (in euro’s of via Payconic is altijd welkom) 😉

Wil je zelf graag de handen uit de mouwen steken? Breng je basisgereedschap mee en kom maar af! Onze vrijwilligers zijn er al vanaf 11 uur. Lukt het deze keer niet, maar wil je een volgende keer wel meewerken? Stuur ons een mailtje!

Geefplein: Een Geefplein is een soort markt… Maar dan eentje waar je je portemonnee thuis kan laten. Je komt er naar toe met spullen die je zelf niet meer nodig hebt, maar die een ander nog kan gebruiken. Of je komt er met lege handen toe en gaat naar huis met spullen die je kan gebruiken. Geheel vrijblijvend! Wat op het einde van de dag niets is meegenomen gaat naar den Azalee!

Wil je graag helpen controleren of de spullen die mensen mee hebben nog goed genoeg zijn voor het geefplein, wil je graag mee opstellen en bezoekers wegwijs maken? Welkom vanaf 11 uur of mail ons!Voor de vrijwilligers voorzien we over de middag iets te eten en is er drank!

Eten en drinken kan je er ook! Lekker wanneer je aan ’t wachten bent tot het jouw beurt is, of gewoon om even te zitten en te genieten van het gebeuren, of om een babbeltje te doen met mensen die je tegenkomt, zoals andere LETSers.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.